Ασφάλειες Αυτοκινήτων Nissan

 

Ασφάλειες Αυτοκινήτων Nissan

Έχετε αυτοκίνητο Nissan και ψάχνετε να κάνετε μια φθηνή ασφάλεια;

Τώρα μπορείτε να κάνετε δωρεάν σύγκριση σε ασφάλειες αυτοκινήτων Nissan σε πάνω από 20 ασφαλιστικές εταιρίες, κάνοντας κλικ εδώ και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα. Φτιάξτε τη δική σας ασφάλεια επιλέγοντας τις καλύψεις που θέλετε και κερδίστε χρήματα από τις πολλές εκπτώσεις και προνόμια.

Τα μοντέλα αυτοκινήτου Nissan για τα οποία μπορείτε να κάνετε ασφάλεια είναι:
- Nissan Micra
- Nissan Juke
- Nissan Evalia
- Nissan Pathfinder
- Nissan Murano
- Nissan Note
- Nissan Patrol
- Nissan Pixo
- Nissan Qashqai
- Nissan Tiida
- Nissan Xtrail
- υπόλοιπα μοντέλα Nissan

Προστατέψτε το Nissan αυτοκίνητό σας, με καλύψεις όπως θραύση κρυστάλλων και οδική βοήθεια με χαμηλό κόστος. Εκμεταλλευτείτε σήμερα τις επιπλέον εκπτώσεις σε ασφάλειες αν είστε άνεργοι, πυροσβέστες, δημόσιοι υπάλληλοι, αστυνομικοί, στρατιωτικοί!

Πληροφορίες για την εταιρία

Η Nissan είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες αυτοκινήτων στον κόσμο, ερχόμενη 6η στη σειρά κατάταξης με βάση το μέγεθός της. Εκτός από τα συνηθισμένα μοντέλα και φορτηγάκια,  η εταιρία βγάζει μια σειρά από πολυτελή μοντέλα όπως το Infinity.

Ιστορία

Η Nissan ξεκίνησε τη λειτουργία της με την ονομασία The Kwaishinsha Motor Car Works, το 1911 και το πρώτο αυτοκίνητο, το DAT, βγήκε στην αγορά το 1914. Το πρώτο Datsun κατασκευάζεται το 1931. Το 1934 ιδρύεται η εταιρία Nissan Motors. To 1999 υπογράφεται συμφωνία με την Renault και πλέον η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία διαθέτει το 44,3% των μετοχών την γιαπωνέζικης εταιρίας.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply